آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
2بازدید

پرسپولیس با خودش آب وآذوقه به اصفهان برد

 اعضای تیم پرسپولیس صبح دیروز به صورت زمینی راهی اصفهان شدند اما حضور صبحگاهی آنها در درفشی فر دارای حاشیه هایی بود.به گزارش کاپ، حواشی سفر پرسپولیسی ها به اصفهان را در ادامه می خوانید:

* اولین بازیکنانی که نزدیک به ساعت 6:30 در درفشی فر حاضر شدند مرتضی قدیمی پور، محسن بنگر و رامین رضاییان بودند.

* اکثر بازیکنان وقتی می خواستند سوار اتوبوس شوند، چهره ای خواب آلود داشتند.

* آخرین بازیکنانی که حتی بعد از برانکو به اتوبوس پرسپولیس رسیدند، 3 بازیکن خارجی این تیم بودند. ماریچ، اومانیا و بنگستون به یک اتومبیل به درفشی فر رسیدند.

* برخی از بازیکنان پرسپولیس با کوله پشتی هایی در محل حاضر شدند که آرم مجید داشت. خوردبین در واکنش به این بازیکنان گفت که اسپانسر ما آل اشپورت است و آنهایی که این کوله پشتی را نیاوردند، جریمه می شوند.

* اومانیا و بنگستون با خود بالش و پتو آورده بودند تا در اتوبوس تا اصفهان راحت بخوابند.

* محسن بنگر در ابتدا تصمیم گرفت در بخش خواب اتوبوس که در زیراتاق مسافران قرار دارد، قرار بگیرد وتا اصفهان یکسره بخوابد اما بعد از 10 دقیقه پشیمان شد و به بالا برگشت.

* لیدرهای پرسپولیس و کارمندان درفشی فر پشت سر اعضای این تیم آب ریختند.

* تنها کسی که می توان گفت در میان اعضای پرسپولیس سر حال بود، خود برانکو بود.

* مسوولان پرسپولیس مثل سالهای اخیر تصمیم گرفتند بازهم مقدار زیادی آب معدنی با خود از تهران به اصفهان ببرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.