آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
2بازدید

وزیر امور خارجه ترکیه:

ما از عادی‌سازی روابط غرب با ایران خوشحالیم

وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به بازگشایی متقابل سفارت انگلیس و ایران در کشورهای یکدیگر از حمایت آنکارا از روابط غرب با ایران خبر داد.

ما از عادی‌سازی روابط غرب با ایران خوشحالیم
وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به بازگشایی متقابل سفارت انگلیس و ایران در کشورهای یکدیگر از حمایت آنکارا از روابط غرب با ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه امروز در مصاحبه ای با خبرگزاری رویترز از اتمام مذاکرات با آمریکا درباره عملیات علیه گروه تروریستی داعش در شمال سوریه خبر داد و در ادامه از روند عادی سازی روابط میان کشورهای غربی و ایران ابراز خوشحالی کرد.

چاووش اوغلو در مصاحبه خود گفت: عملیات ائتلاف بین المللی ضد داعش در شمال سوریه به زودی آغاز خواهد شد.

وی درباره فرایند بهبود روابط غرب با ایران پس از توافق هسته ای کشورهای ۱+۵ با ایران افزود: ما از عادی سازی روابط غرب با ایران خوشحالیم.

وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به بازگشایی متقابل سفارت انگلیس و ایران در کشورهای یکدیگر تصریح کرد: ایران گفتگوهای خوبی با کشورهای غربی داشته و ترکیه از آن حمایت می کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی ترکیه درباره اینکه آیا گسترش روابط ایران با غرب می تواند در بهبود اوضاع منطقه تأثیر داشته باشد، گفت: اوضاع در سوریه، عراق و یمن با توافق هسته ای کاملاً متفاوت است. ما از ایران انتظار داریم تا نقش سازنده ای را در قبال عراق و سوریه ایفا کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.