آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
1بازدید

كاهش 40 درصدي تصرف اراضي ملي و دولتي

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری از کاهش 40 درصدی تصرف اراضی ملی و دولتی خبر داد و گفت : 53 هزار هکتاری در سال گذشته جنگل کاری شده و بخش اعظم جنگل کاری ها اقتصادی و با مشارکت مردم بوده است.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری از کاهش 40 درصدی تصرف اراضی ملی و دولتی خبر داد و گفت : 53 هزار هکتاری در سال گذشته جنگل کاری شده و بخش اعظم جنگل کاری ها اقتصادی و با مشارکت مردم بوده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، خداکرم جلالی گفت: جنگل های ایران با مساحتی حدود 14 میلیون و سیصد هزار هکتار در پنج ناحیه رویشی هیرکانی( یک میلیون و 970 هزار هکتار)، ارسبارانی( 200 هزار هکتار)، زاگرسی( 6میلیون هکتار)، ایرانی ، تورانی( 4میلیون هکتار) و خلیج فارس ، عمانی ( 2میلیون و یکصد هزار هکتار ) پراکندگی دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در نیمه اول امسال در مقایسه با نیمه اول سال گذشته میزان تصرفات و دست اندازی به اراضی ملی و دولتی 40 درصد کاهش یافته است.

جلالی گفت: کاهش این میزان تخریب و تصرفات به دلیل توجه ویژه مقام معظم رهبری به منابع طبیعی، همکاری قوه قضاییه و همچنین مردم بوده است.

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در ادامه از کاهش بهره برداری از جنگل های شمال خبر داد و افزود:با مصوبه هیئت دولت بهره برداری از جنگل های شمال به پایین ترین حد خود رسیده است.

وی افزود:در یک میلیون هکتار از جنگل های شمال حدود 500 هزار متر مکعب چوب های شکسته و افتاده برداشت می شود و این فرصتی است تا جنگل ها بازسازی شود.بنابراین گزارش هرگونه بهره‌برداری از جنگلهای کشور باید منطبق با مصوبه دولت باشدکه براساس مصوبه دولت، بهره‌برداری از جنگل‌ها محدود به درختان آسیب‌دیده و در قالب عملیات پرورشی جنگل ، مجاز است. محدود شدن بهره‌برداری از جنگل‌ها به‌معنای استراحت کامل جنگل و تعطیلی طرح‌های بهره‌برداری نیست بلکه این مصوبه با درنظر گرفتن توان اکولوژیکی جنگل و با هدف احیا و توسعه جنگل‌ها در دستور کار است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.