اعتراض ليبی به ورود کشتی‌های نظامی ايتاليا به آب‌هایش

دولت لیبی مقامات ایتالیایی را مسئول ورود کشتی های ایتالیا به آبهای لیبی به شمار آورده اند واعلام کرده اند برای حفاظت از مرزهای دریایی خود هرگونه اقدام لازم را انجام خواهند داد.
کد خبر: ۵۴۳۷۴۵
|
۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶ 01 November 2015
|
1719 بازدید
دولت لیبی به ورود کشتی های نظامی ایتالیا به آبهای این کشور بدون هماهنگی قبلی اعتراض کرد.

به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، دولت موقت لیبی اعلام کرد ارتش ملی این کشور سه فروند کشتی نظامی با پرچم ایتالیا را رصد کرده است که وارد آبهای منطقه ای این کشور شده اند و بدون هیچ گونه هماهنگی قبلی با مقامات لیبیایی به اسکله منطقه دریانا در شرق بنغازی رفته اند.

دولت لیبی مقامات ایتالیایی را مسئول ورود کشتی های ایتالیا به آبهای لیبی به شمار آورده اند واعلام کرده اند برای حفاظت از مرزهای دریایی خود هرگونه اقدام لازم را انجام خواهند داد.

از طرف دیگر جنگنده های لیبیایی در آسمان منطقه دریانا به پرواز درآمدند تا به این کشتی های ایتالیایی هشدار دهند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟