آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
11بازدید

مرگ مشكوك پزشک سرشناس تهرانی

علت مرگ پزشک متخصص پوست و مو که جسدش اوایل آبان ماه ۹۴ در ارتفاعات شمال تهران توسط پلیس کوهستان کشف شد مشخص شد. در حالیکه گمانه زنی های اولیه، فرضیه وقوع جنایت را پررنگ می کرد تحقیقات کارآگاهان پلیس حکایت از این دارد که این پزشک سرشناس، خودکشی کرده است.

علت مرگ پزشک متخصص پوست و مو که جسدش اوایل آبان ماه ۹۴ در ارتفاعات شمال تهران توسط پلیس کوهستان کشف شد مشخص شد. در حالیکه گمانه زنی های اولیه، فرضیه وقوع جنایت را پررنگ می کرد تحقیقات کارآگاهان پلیس حکایت از این دارد که این پزشک سرشناس، خودکشی کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، دکتر امیر نجفیان پزشک متخصص پوست و مو و لیزر بود که در بیمارستانهای مداین، کسری و مروستی مشغول به کار بود. بنا به گفته های خانواده این دکتر 48 ساله، وی صبح روز شنبه 25 مهر از خانه اش در منطقه پاسداران خارج شده اما هرگز به محل کار و یا خانه اش مراجعتی نداشت. 

در حالی که جست و جوهای ماموران پلیس برای یافتن ردی از این پزشک تهرانی با گذشت شش روز بی نتیجه مانده بود ماموران پلیس کوهستان در منطقه دار آباد جسد مرد میانسالی را یافتند و ماجرا را به پلیس اطلاع دادند. در پی کشف این جسد، مراتب به قاضی سجاد منافی آذر، بازپرس ویژه کشیک قتل گزارش داده شد. با اعلام این خبر و به دستور وی تیمی از عوامل حفظ صحنه جرم و پزشکی قانونی وارد صحنه کشف جسد شدند.

بررسی های اولیه حکایت از این داشت که جسد متعلق به مردی میانسال است که مدتهاست از مرگ وی گذشته و جسد به شدت دچار فساد نعشی شده است.هم چنین آثار ضرباتی بر بدن متوفی نیز دیده می شد به این ترتیب، جسد به دستور قاضی منافی آذر برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی فرستاده شد و تحقیقات در خصوص علت مرگ این مرد آغاز شد. با احتمال اينكه جسد كشف شده متعلق به پزشک تهرانی باشد از خانواده او خواسته شد تا برای شناسایی جسد به سردخانه پزشکی قانونی بروند و به این ترتیب مشخص شد جسد مجهول الهویه متعلق به دکتر امیر نجفیان است.

در پی تحقیقات پلیسی و هم چنین با اعلام نظریه پزشکی قانونی مبنی بر علت فوت این پزشک،مشخص شد که وی به دلایل نامعلومی دست به خودکشی زده و خود را از ارتفاع به پایین پرتاب کرده است. هنوز علت دقیق و انگیزه خودکشی مشخص نیست و تحقیقات در این رابطه به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ویزه امور جنایی تهران ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۹:۲۵

از ارتفاع شاید سقوط کرده باشد و الزاما خودکشی نباشه!!! آدمی با اونهمه پرستیژ و جایگاه اجتماعی بالا بعیده خودکشی کنه....

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۸:۴۴

شايد يكى حولش داده

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۶:۵۵

شاید در یک حادثه سقوط کرده...

علی۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۶:۳۲

از کجا مشخص میشود که پرتش نکرده اند معمولا کسی که خودکشی میکند یا سابقه افسردگی شدید ویا اقدام به خودکشی دارد

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۶:۰۷

شاید پرت شده ، چرا فکر می کنند خودش را پرت کرده و خود کشی بوده ؟ چه دلیلی دارد که شخصی مثل ایشان دست به خود کشی برند ؟ مگر این که یک موضوع غیر قابل تحملی در خانواده برایشان پیش آمده باشد

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۵:۴۳

خوب شايد بردنش اونجا، يا با يكي رفته، هلش داده، چرا خودكشي صد در صد اعلام شده، حتي تو اخبار امروزم تو راديو گفت، واسه چي با آبروي افراد به اين راحتي بازي مي شه؟

منوچهر۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۵:۳۰

سلام
بنده شنیده ام دکتر مذکور تصادف کرده و حادثه ذکر شده در بالا که در سایتهای دیگری هم آورده شده دروغ است . لطفا شفاف سازی فرمایید که خبر از کجا و چه منبعی بدستتان رسیده است؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۵:۲۵

خدابیامرزد
اما این چرا

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۲ ۱۵:۲۲

خوب شاید به پایین پرتاب شده است یعنی حواسش نبوده و یک دفعه لیز خورده و پرتاب شده پایین و یا پرتابیده شده باشه یعنی به سمت پایین پرتابش کرده باشند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.