آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
0بازدید

پنالتی‌زن‌های استقلال برای ضیافت نفسگیر امروز!

شهباززاده، ابراهیمی، چشمی، برهانی و پروپجیچ که عملکرد مناسبی در پنالتی ها داشتند به شرطی پنالتی خواهند زد که بازی به پنالتی بکشد و آنها تا آخر در زمین بازی حضور داشته باشند.

استفلال در حالی باید امروز در یکچهارم نهایی جام حذفی برابر نفت تهران بازی کند که با توجه به قدرت تقریبا مساوی دو تیم احتمال اینکه بازی به ضربات پنالتی بکشد زیاد است.

پنالتی‌زن‌های استقلال برای ضیافت نفسگیر امروز!

به گزارش تابناک ورزشی، در آخر تمرین سه شنبه مظلومی بازیکنان تیمش را به 3 گروه تقسیم کرد و آنها با دروازه بان های مختلف تمرین پنالتی کردند. بین بازیکنان استقلال سجاد شهباززاده، امید ابراهیمی، روزبه چشمی، آرش برهانی و پروپجیچ که عملکرد مناسبی در پنالتی ها داشتند. البته به شرطی آنها در بازی امروز پنالتی خواهند زد که بازی به پنالتی بکشد و آنها تا آخر در زمین بازی حضور داشته باشند.

در استقلال بازیکنانی مثل مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده و حتی هرایر مگویان هم توانایی پنالتی زدن را دارند و باید دید تصمیم پرویز مظلومی چه تصمیمی برای انتخاب پنالتی زن های خود دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.