آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
1بازدید

خبر روز

استقلال، توافق با مهاجم تیم ملی را دروغ خواند

معاون ورزشی باشگاه استقلال که البته ازموضوع نقل و انتقال در این باشگاه استعفا داده بود(!) جذب مهاجم ملی پوش نفت را منتفی اعلام کرد

استقلال، توافق با مهاجم تیم ملی را دروغ خواند

 ظهر امروز، خبر مهم و غیرمنتظره ای در بخش اخبار ورزشی ساعت 13:15 از شبکه سه سیما پخش شد مبنی بر اینکه مهاجم ملی پوش نفت تهران که مورد توجه باشگاه استقلال قرار گرفته بود، با این تیم توافق کرده و قرار است در نیم فصل آبی پوش شود!

به گزارش تابناک ورزشی، در بخش خبرهای کوتاه بخش خبری شبکه سه که قاعدتا باید اخبار مستند و قطعی را اعلام کند و از انتشار شنیده ها خودداری نماید، علام شد که ارسلان مطهری مهاجم ملی پوش نفت تهران برای پیوستن به استقلال در نیم فصل دوم به توافق رسیده است. این مساله در حالی بیان شده که در روزهای اخیر هیچ بحثی در این خصوص میان باشگاه های استقلال و نفت وجود نداشته یا حداقل زمزمه ای به بیرون درز نکرده بود.

استقلال، توافق با مهاجم تیم ملی را دروغ خواند

طولی نکشید که در واکنش به این خبر، معاون ورزشی باشگاه استقلال که البته ازموضوع نقل و انتقال در این باشگاه استعفا داده بود(!) جذب مهاجم ملی پوش نفت را منتفی اعلام کرد. جویباری در واکنش به این خبر گفت: طبق اطلاعاتی که من دارم ارسلان با نفت تهران تا پایان فصل قرارداد دارد. او بازیکن امیدهای استقلال بوده اما به قراردادش با نفت پایبند است و بدین ترتیب حضورش در این فصل در استقلال منتفی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.