آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
3بازدید

ایمن ظواهری عربستان را تهدید کرد

رهبر القاعده در فایلی صوتی خواهان حملات به عربستان سعودی و همپیمانان غربی آن در پی اعدام 43 عضو القاعده شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی بوابه الاهرام، ایمن ظواهری، رهبر القاعده در فایلی صوتی عربستانی‌ها را به براندازی خاندان حاکم آل سعود ترغیب کرده و از حامیان القاعده در هر مکانی خواست تا به منافع عربستان و همپیمانان غربی آن حمله کنند.

القاعده در شبه جزیره عرب و کشورهای مغرب اسلامی روز دوشنبه تهدید کرد که عربستان بهای این اعدام‌ها را خواهد پرداخت.

عربستان سعودی در اعدام‌های اخیر خود در کنار چهار تن از شیعیان از جمله شیخ نمر باقر النمر، 43 تروریست را اعدام کرد تا اینگونه القا کند که تمامی این افراد تروریست بوده‌اند.

وزارت کشور عربستان در اوایل ژانویه حکم اعدام 47 تن از جمله چهار تن از شیعیان که برجسته‌ترین آنها شیخ نمر باقر النمر، روحانی برجسته در عربستان بود، اجرا کرد، این در حالی است که سایر افراد وابسته به القاعده بودند و به دلیل دست داشتن در عملیاتی که القاعده مسئولیت آنها را برعهده گرفته بود، اعدام شدند، اما چهار تن از شیعیان صرفا به دلیل ابراز نظر و عقیده خود و بدون مشارکت در هیچ گونه حملات مسلحانه اعدام شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۱۰/۲۴ ۱۲:۳۳

این در راستای ایران هراسی عربستانه که گفته بود حامی القاعده است

شهرام۱۳۹۴/۱۰/۲۴ ۱۱:۵۹

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ان شالله بزودی به دست ایادی خودشان نابود خواهند شد .

محمد۱۳۹۴/۱۰/۲۴ ۱۱:۴۴

اينم فيلمشون كاملا معلومه كه القعاده به دستور خود عربستان اين حرف و زده تا عمل اعدامهاي عربستان توجبه بشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.