آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
2بازدید

سه هزار الاغ براي‌حمل‌صندوق‌هاي راي

مقامات دولتي افغانستان در نظر دارند براي حمل صندوقهاي راي گيري انتخابات رياست جمهوري به مناطق دور افتاده صعب العبور و کوهستاني از سه هزار الاغ استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الوطن عربستان، انتخابات رياست جمهوري افغانستان 20 اوت در اين کشور برگزار مي شود.

مناطق صعب العبور و کوهستاني دور افتاده در افغانستان به صورتي هستند که وسايل نقليه زميني و حتي بالگردها نيز توانايي رسيدن به آنها را ندارند. بر اين اساس دولت افغانستان تصميم به استفاده از سه هزار الاغ براي رساندن صندوق هاي راي گيري به اين مناطق گرفته است.

يکي از اين مناطق صعب العبور، منطقه کوهستاني "هندوکوش" در مرکز افغانستان است که دسترسي به آن بدون استفاده از چهار پايان غير ممکن است.

17 ميليون افغاني در روز 20 اوت براي انتخاب رئيس جمهور و شرکت در انتخابات شوراي محلي به پاي صندوق هاي راي مي روند.

اين سومين انتخابات در افغانستان پس از سرنگوني طالبان در سال 2001 به شمار مي رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.