آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
2بازدید

محورکندوان باز و هراز بسته است

محور کندوان ساعت 3 بامداد امروز باز شد اما محور هراز هم چنان بسته است.

محورکندوان باز و هراز بسته است
محور کندوان ساعت 3 بامداد امروز باز شد اما محور هراز هم چنان بسته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: محور کندوان که از شب گذشته به‌دلیل بارش برف و مشکلات راهداری بسته شده بود با اقدامات راهداران ساعت 3 بامداد امروز باز شد.

حیدر نوروزی گفت: محور هراز که از دیشب به دلیل ریزش سنگ و سیلاب بسته شده بود هم چنان بسته است.

وی با بیان اینکه با ادامه بارش ها احتمال ریزش دوباره سنگ و سیلاب در محور هراز وجود دارد، افزود: مسافرانی کهاز تهران قصد حضور در مازندران و بالعکس را دارند، می‌توانند از دو مسیر کندوان و سوادکوه رفت و آمد کنند.

مدیر کل راه و شهرسازی گفت: اقدامات برای بازگشایی محور هراز هم چنان ادامه دارد و تلاش می‌شود این محور امروز بازگشایی شود.

نوروزی افزود: بالا بودن سطح آب در جاده و وجود گل‌و‌لای زیاد سبب شده است پلیس راه به دلیل احتمال سیل و ریزش کوه، تردد خودروها در محور ارتباطی هراز را تا اطلاع ثانوی ممنوع کند.
وی گفت:بارش باران و برف در این محور ها هم چنان ادامه دارد و در حال حاضر راهداران و نیروهای امدادی در محور هراز مشغول پاک سازی و بازگشایی مسیر هستند.

سرهنگ محمد نژاد رئیس پلیس راه مازندران نیز گفت: بیشتر محورهای مازندران لغزنده است ولی تردد در محورهای ورودی مازندران به جز محور هراز در جریان است.

وی افزود: محور سوادکوه از گردنه گدوک به دلیل بارش لغزنده است و از شیرگاه به سمت قائمشهر حجم ترافیک سنگین است.

ریزش سنگ به دلیل بارندگی شدید دیشب و برخورد آن با خودروها در محور هراز سبب زخمی شدن 5 نفر شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.