آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
1بازدید

آمریکا از بمب سایبری علیه داعش استفاده کرده

رابرت ورک معاون وزیر دفاع آمریکا از استفاده این کشور از بمب هایی موسوم به بمب سایبری علیه داعش خبر داد.

رابرت ورک معاون وزیر دفاع آمریکا از استفاده این کشور از بمب هایی موسوم به بمب سایبری علیه داعش خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «رابرت ورک» معاون وزیر دفاع آمریکا گفت: پنتاگون برای اولین بار از بمب هایی موسوم به بمب سایبری علیه تروریست های داعش استفاده کرده است.

این مقام پنتاگون در کنفرانس خبری پنتاگون اعلام کرد برای اعمال فشار بیشتر علیه تروریست ها از این بمب ها استفاده کرده ایم.

وی از پیروزی نیروهای آمریکایی علیه مواضع داعش در ماههای اخیر خبر داد و اعلام کرد تروریست های داعش در 6 ماه گذشته تحت فشار قرار داشتند و مواضع خود را ترک کرده اند.

ورک با بیان این که نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا نیز از بمب های سایبری بهره می گیرند، گفت آمریکا تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به تروریست های داعش به کار می گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.