پیش بینی مهماندار از سقوط هواپیما
مهماندار هواپیمای مصری سقوط این هواپیما را پیش بینی کرده بود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته لاشه هواپیمای ناپدید شده خطوط هوایی مصر کشف شد. سمر عز الدین نام یکی از مهمانداران این هواپیمای مصری است که چند روز پیش سقوط کرد. تصویری در فیس بوک وی که متعلق به دوسال گذشته است گویای این است که عز الدین پیش بینی این سقوط و مرگ در این مسیر را کرده است.


به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته لاشه هواپیمای ناپدید شده خطوط هوایی مصر کشف شد. سمر عز الدین نام یکی از مهمانداران این هواپیمای مصری است که چند روز پیش سقوط کرد. تصویری در فیس بوک وی که متعلق به دوسال گذشته است گویای این است که عز الدین پیش بینی این سقوط و مرگ در این مسیر را کرده است.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
احتمال دارد ایشان افسرده بوده وبااقدام ابلهانه وحمل مواد منفجره بداخل هواپیما عامل این فاجعه مرگبار بوده
چه عکس قشنگی.
منم مهماندار هستم یه عکس مثل این میگیریم و میزارم تو اینستاگرامم. خیلی با کلاسه. فقط اگه یه موقعی سقوط کردم نگید من پیش بینی کرده بودم. این فقط یک عکس هنریه. افتاد؟
لطفا ندانسته نظرات و اظهار نظرهای عجیب و من در آوردی ندهید.
ماجرا این است که، دو سال پیش بعد از اینکه در این مسیر پروازی این هواپیما شدت حرارت یکی از موتورهای آن از حد نرمال بالا میرود و خلبان پی به مشکل می برد، درخواست بازگشت هواپیما به فرودگاه را ارسال میکند و سپس هواپیما در فرودگاه می نشیند. از آنجا که خدمه هواپیما از جمله این خانم بعداً پی بردند که در صورت تاخیر از سوی خلبان در تشخیص مشکل و عدم تصمیم گیری بموقع احتمال انفجار موتور هواپیما وجود داشته است، این خدمه هواپیما این مطلب را در صفحه فیس بوکش قرار داد.
ولی این تصویر بیشتر این پیش بینی رو تداعی می کنه که هواپیما در دریا (اقیانوس) سقوط می کنه ولی خودش به ساحل برمی گرده و به سلامت نجات پیدا می کنه
اولا همیجن مینویسی پیش بینی که ادم فکرمیکنهپهمین چنذد روز چیزی نوشته بعد معلوممیشه دو سال پیش یه عکسگذاشته دوما این عکسبیشتر هنری هست تا پیش بینی
سلام .خوب ترجمه رو می نوشتید.
اوج رعایت اصول خبر رسانی بود . کاملا واضح و روشن. متون مندرج در تصویر هم که به زبان انگلیسی بوده که قابل درک برای خیلی از شهروندان عزیز ایرانی هست.
فرانسه است برادر نه انگلیسی
دوست عزیز متن به زبان انگلیسی نیست.
بدبین بوده نحسی با خودش اورده
همیشه خوشبین باشید و مثبت فکر کنید
مرگ به خیلی از آدما الهام میشه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.