رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
1بازدید
۰

مدیرعامل بالاتر از هیئت‌مدیره بانک فقط در ایران دیده می شود

کارشناس امور پولی و بانکی با تأکید برداشتن یک چارچوب مناسب برای مدیریت ریسک به بحث ظرفیت ریسک‌پذیری گفت:‌ در ایران موضوع ظرفیت ریسک‌پذیری و سیستم‌های کنترلی خیلی موردتوجه قرار نگرفته که به ضعیف و شکننده شدن سیستم نظارتی بانکی منجر شده است.

کارشناس امور پولی و بانکی با تأکید برداشتن یک چارچوب مناسب برای مدیریت ریسک به بحث ظرفیت ریسک‌پذیری گفت:‌ در ایران موضوع ظرفیت ریسک‌پذیری و سیستم‌های کنترلی خیلی موردتوجه قرار نگرفته که به ضعیف و شکننده شدن سیستم نظارتی بانکی منجر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ یوسف پادگانه در میزگرد سیاستی " الزامات حاکمیت شرکتی در بانک‌ها" در دومین روز از بیست و ششمین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی گفت : یک سیستم نظارتی و کنترلی کارا به‌گونه‌ای است که قابلیت بررسی ریسک به‌صورت جامع و یکپارچه را در هر سطحی از عملیات بانکی و در هر زمان ممکن دارد.

پادگانه تصریح کرد:‌ وقتی درباره سیستم بانک صحبت می‌کنیم باید به مدل کسب‌وکار و حاکمیت شرکتی آن توجه داشته باشیم. حاکمیت شرکتی در بانک‌ها از چهار منظر کسب‌وکار، عملیاتی، سپرده و کنترلی قابل‌بحث و بررسی است. به‌طوری‌که سه حوزه اول باید به‌وسیله مدیر اجرایی و حوزه آخر توسط هیئت‌مدیره اداره شود.

وی در پایان به این نکته اشاره کرد که در ایران مدیرعامل بانک بالاتر از هیئت‌مدیره قرار دارد که این مسئله در هیچ جای دنیادیده نمی‌شود.


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.