آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
3بازدید

فرزند بن‌لادن: انتقام خون پدرم را از آمریکا می‌گیرم

«حمزه بن لادن» فرزند «اسامه بن‌ لادن»، سرکرده سابق گروه تروریستی القاعده، با انتشار یک پیام صوتی، آمریکا را تهدید کرد که انتقام خون پدرش را خواهد گرفت.

فرزند بن‌لادن: انتقام خون پدرم را از آمریکا می‌گیرم
«حمزه بن لادن» فرزند «اسامه بن‌ لادن»، سرکرده سابق گروه تروریستی القاعده، با انتشار یک پیام صوتی، آمریکا را تهدید کرد که انتقام خون پدرش را خواهد گرفت.

به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم، «حمزه بن لادن» پسر «اسامه بن لادن» سرکرده سابق گروه تروریستی القاعده در پیامی صوتی که در اینترنت منتشر شده است، تهدید کرد که انتقام خون پدرش را از آمریکا خواهد گرفت.

«حمزه بن لادن» در این پیام صوتی ۲۱ دقیقه ای تهدید کرده است که القاعده به جنگ علیه آمریکا و هم پیمانان آن ادامه خواهد داد.

وی در این پیام صوتی تأکید کرده است که این انتقام، یک انتقام شخصی برای اسامه نیست بلکه انتقام تمام کسانی است که از اسلام دفاع کرده‌اند.

لازم به ذکر است که «اسامه بن لادن» سرکرده سابق گروه تروریستی القاعده سال ۲۰۱۱ در پی عملیات نیروهای ویژه آمریکا در مخفیگاه خود در پاکستان کشته شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۷:۱۲

خدا همه تونو باهم لعنت کنه چاقو دسته خودش رو نمیبره

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۳:۲۴

یکی نیست بهش بگه بابات مزدور امریکا بود مثل تمام کشورهای عربی که مزدور امریکا هستند

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۱:۵۲

بیشین بینیم با!!!
اسلام مظلوم فقط تورو کم داشت تا ازش دفاع کنی...

عباس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۰۹:۳۴

ای بچه ساده دل کجایی که پدر تو خود بازیچه دست امریکا ومتحدانش بود

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۰۹:۲۹

بن لادن هم شد مثل فيلمهای دنباله دار شبیه مرد عنکبوتی 1 و 2 و 3 و ...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.