آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
2147بازدید

وحشت آمريكا از پيوستن ايران به «كس فورس»

ايجاد يک نيروي نظامي در منطقه درياي خزر با همراهي ايران، وضعيت ويژه‌اي را در مناسبات امنيتي و نظامي منطقه پديد خواهد آورد و هم اکنون نيز مقامات آمريکايي مي خواهند با توجه به امکانات خود در منطقه، موانع لازم را براي شکل نگرفتن اين نيروي نظامي پديد آورند.

وحشت آمريكا از پيوستن ايران به «كس فورس»

در آستانه ورود رئيس‌جمهور روسيه به تهران، پيوستن احتمالي ايران به نيروي دريايي «كس فورس» موجب وحشت آمريكا شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناك» از واشنگتن، پس از حضور احمدي‌نژاد در دو کنفرانس اخير پيمان «شانگهاي» و ناخرسندي شديد آمريکا از اين حرکت ايران در راستاي گسترش پيمان‌هاي منطقه‌اي، هم‌اکنون حضور ايران در طرح امنيتي و نظامي منطقه درباره پيشنهاد روسيه براي تشکيل نيروي دريايي مشترک به نام «Cas Force» در منطقه دريايي خزر به همراه کشورهاي آذربايجان، قزاقستان و ترکمنستان، شرايط جديدي را در منطقه و جهان فراهم آورده است.

اين در حالي است كه هم اکنون پيمان‌هاي منطقه‌اي، يکي از اهرم‌هاي اصلي ايران براي کنار زدن تحريم‌هاي همه جانبه از سوي غرب عليه ايران است.

به اين ترتيب، ايجاد يک نيروي نظامي در منطقه درياي خزر با همراهي ايران، وضعيت ويژه‌اي را در مناسبات امنيتي و نظامي منطقه پديد خواهد آورد و هم اکنون نيز مقامات آمريکايي مي خواهند با توجه به امکانات خود در منطقه، موانع لازم را براي شکل نگرفتن اين نيروي نظامي پديد آورند.

گفتني است، وجود اين نيروي نظامي در منطقه درياي خزر و کنار گذاشتن بلوک غرب از اين نيروي مشترک ـ به شرط آن که محدوده مرزهاي آبي ايران پس از فروپاشي روسيه براي کشورمان با در نظر گرفتن منافع ملي، مشخص شود ـ پيش از انجام کارهاي عملياتي براي پيوستن به اين نيروي نظامي اهميت فراواني دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.