آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
3بازدید

توطئه برخی کشورها برای ناامنی در ایران

دستیار و مشار ارشد فرمانده معظم کل قوا گفت: دشمنان فرا منطقه ای بدنبال مدیریت و تحریک برخی از کشورهای عربی برای دخالت و ترویج ناامنی در منطقه جنوب شرق ایران هستند.

دستیار و مشاور ارشد فرمانده معظم کل قوا گفت: دشمنان فرا منطقه ای بدنبال مدیریت و تحریک برخی از کشورهای عربی برای دخالت و ترویج ناامنی در منطقه جنوب شرق ایران هستند.

به گزارش فارس سردار سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری در بازدید میدانی از قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در منطقه جنوب شرق کشور و در دیدار با فرماندهان و مسولان این قرارگاه با اشاره به تلاش های این قرارگاه در برقراری امنیت منطقه جنوب شرق گفت: قرارگاه قدس مجاهدت ها و فداکاری های بسیاری در برقراری امنیت در منطقه جنوب شرق کشور داشته است و فرماندهی نیروی زمینی سپاه تدابیر و فرماندهی ارزشمندی در این زمینه داشته است.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: مهمترین کاری که در این قرارگاه بایستی انجام پذیرد، تشخیص راهبردی ریشه های ناامنی در منطقه و تغییرات در راهبردهای دشمنان داخلی و خارجی است و از دیگر موارد دارای اهمیت افزایش آمادگی های عملیاتی برای برخورد با انواع شرارت‌ها و ناامنی ها که عمدتا از کشورهای پیرامونی به این منطقه می‌رسد است.

وی افزود: دشمنان فرا منطقه ای مثل آمریکایی‌ها و صهیونیست ها بدنبال مدیریت و تحریک برخی از کشورهای عربی برای دخالت و ترویج ناامنی در منطقه جنوب شرق ایران هستند که با هوشیاری سازمانها و نهادهای اطلاعاتی و آمادگیهای عملیاتی نیروهای سپاه پاسداران تابحال خنثی شده است، اما ممکن است این شرارت‌ها ادامه پیدا کند.

فرمانده سابق کل سپاه تصریح کرد: با وجود امنیت بسیار خوب استان سیستان و بلوچستان و وجود مردمی صبور و شریف و نجیب، لازم است دولت جمهوری اسلامی ایران در برنامه ششم توسعه توجه بیشتری نسبت به رفع محرومیت و ایجاد اشتغال و احداث راه آهن چابهار-زاهدان مشهد و همچنین توسعه سواحل دریای عمان و کارخانجات مختلف، متناسب با نیازمندیهای مردم استان و تامین آب برای شهرهای بزرگ نماید و در این جهت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی حمایت لازم را بعمل آورد.

سرلشکر صفوی با اشاره به گره خوردن مسائل جامعه با مسائل امنیتی گفت: مسائل اجتماعی و اقتصادی و عدم توسعه یافتگی استان سیستان و بلوچستان ارتباط مستقیمی با مسائل امنیتی و دفاعی دارد و مسائل اجتماعی و فرهنگی با مسائل امنیتی گره خورده است و در خصوص استان سیستان و بلوچستان متاسفانه علیرغم آنکه امنیت برقرار شده اما توسعه همگام با امنیت پیش نرفته است.

دستیار و مشاور ارشد فرمانده معظم کل قوا با اشاره به خدمات سپاه در استان سیستان و بلوچستان گفت: یکی ازبزرگترین خدمات، محرومیت زدایی توسط سپاه در استان سیستان و بلوچستان است.

وی با اشاره به ظرفیت های مختلف استان افزود: بایستی از ظرفیت و پتانسیل استان در جذب گردشگر داخلی و خارجی استفاده کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.