آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
5بازدید

در ادامه تشديد روند نژادپرستي در آلمان اتفاق افتاد؛

حمله به تيم فوتبال ترك‌های مقيم آلمان

جالب اينكه پليس آلمان كه عليرغم گزارش دريافتي در حين حادثه به محل وقوع آن نيامده، پس از ختم غائله اعضاي ترك تبار تيم فوتبال مذكور را بيش از 5/1 ساعت مورد بازجويي قرار داده و در مورد پيگرد ضاربان هيچگونه اقدام جدي به عمل نياورده است.

در ادامه تشديد روند نژادپرستي در كشور آلمان، گروهي از نئونازي‌ها به يك تيم فوتبال متشكل از ترك‌هاي مهاجر ساكن در آلمان حمله كرده و به ضرب و شتم فوتباليستهاي ترك پرداختند.

به گزارش فارس، شبكه خبري "سي‌ان‌ان ترك " در خبري درباره اين حادثه از وقوع حمله نژادپرستانه نئونازي‌ها به تيم فوتبال متشكل از جوانان مهاجر ترك ابراز تاسف كرد.

بنا به اين گزارش، اعضاي تيم جوانان برلين "تركيه ام اسپور " كه بازيكنان آن عمدتا متشكل از ترك‌هاي مهاجر مقيم آلمان هستند براي اردوي تداركاتي به منطقه‌اي نزديك مرز آلمان شرقي سابق عازم مي‌شدند و در روز حادثه در حين خريد از يك فروشگاه ابتدا مورد توهين و فحاشي و سپس حمله و ضرب و شتم گروهي از نئونازي‌هاي آلماني قرار گرفتند.

جالب اينكه پليس آلمان كه عليرغم گزارش دريافتي در حين حادثه به محل وقوع آن نيامده، پس از ختم غائله اعضاي ترك تبار تيم فوتبال مذكور را بيش از 5/1 ساعت مورد بازجويي قرار داده و در مورد پيگرد ضاربان هيچگونه اقدام جدي به عمل نياورده است.

افزايش موارد خشونت و نژادپرستي و همچنين موارد متعدد نقض حقوق بشر در آلمان و عدم پاسخگويي دولت برلين درباره مسئله حمله و شهادت "مروه شربيني "، انتقادات بسياري را از سوي فعالان حقوق بشر متوجه آلمان كرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.