رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرادعای احتمال نزدیک شدن ایران و آمریکا به یک توافق
1بازدید
۰

نقدی:دیپلمات‌های دستگیرشده،دیده‌بان‌ داعش اند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دستگیری دو دیپلمات انگلیسی و فرانسوی در کردستان گفت: برنامه رسمی سفارت فرانسه تخریب فرهنگ و هنر ایران، نابود کردن هنرمندان ایرانی و به فساد کشیدن جامعه هنری ایران است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دستگیری دو دیپلمات انگلیسی و فرانسوی در کردستان گفت: برنامه رسمی سفارت فرانسه تخریب فرهنگ و هنر ایران، نابود کردن هنرمندان ایرانی و به فساد کشیدن جامعه هنری ایران است.

به گزارش تسنیم سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دستگیری دو دیپلمات انگلیسی و فرانسوی در کردستان و فیلم برداری و عکس‌برداری آن‌ها از مناطق حساس نظامی اظهار داشت: کار انگلیس و فرانسه از قدیم‌الایام تخریب در ایران بوده و این کشور‌ها همواره به دنبال تسلط بر ایران هستند.

وی افزود: برنامه رسمی سفارت فرانسه تخریب فرهنگ و هنر ایران، نابود کردن هنرمندان ایرانی و به فساد کشیدن جامعه هنری ایران است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "آیا صحبت‌های مطرح شده در خصوص اینکه دیپلمات‌های دستگیر شده دیده‌بان‌های داعش در کشور هستند صحت دارد؟" گفت: بله این موضوع حقیقت دارد و باید به این نکته توجه کرد که چرا این دیپلمات‌ها مخفیانه به مناطقی سفر کرده‌اند که اجازه حضور در آن مناطق را نداشتند و از امکان نظامی ما در شهرهای مرزی فیلم برداری کرده اند.

نقدی ادامه داد: حمایت از داعش برای ایجاد ناامنی در جوامع اسلامی و اختلاف افکنی بین مسلمانان از برنامه‌های مستحکم غرب است.

وی در پایان اظهار داشت: دیپلمات‌های ما در کشورهای خارجی به هیچ عنوان نمی‌توانند به این سادگی و بدون همراه به گشت و گذار بپردازند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.