آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
3بازدید

در راس یک هیات 50 نفره:

وزیر اقتصاد بایرن راهی تهران شد

معاون نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد ایالت بایرن آلمان در راس هیاتی پنجاه نفره از تجار و فعالان حوزه بانکی ایالت بایرن به ایران سفر کردند.

معاون نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد ایالت بایرن آلمان در راس هیاتی پنجاه نفره از تجار و فعالان حوزه بانکی ایالت بایرن به ایران سفر کردند.

به گزارش ایسنا، عبدالله نکونام قدیری، سرکنسول  ایران در مونیخ شنبه شب با حضور در سالن پاویون فرودگاه مونیخ با بدرقه خانم ایگنر، معاون نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد ایالت بایرن که در راس یک هیات پنجاه نفره از تجار، صاحبان صنایع و بخش بانکی ایالت بایرن عازم کشورمان بودند، ابراز امیدواری کرد که سفر هیات اقتصادی ایالت بایرن به کشورمان موفقیت‌آمیز باشد و زمینه‌های گسترش همکاری‌ها بین دو طرف را هرچه بیش‌تر فراهم کند.
ایگنر نیز  گسترش همکاری‌ها با طرف‌های ایرانی را مورد تاکید قرار داد.
سفر معاون نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد ایالت بایرن به تهران دومین سفر او در ده ماه گذشته است.
در ترکیب این هیات افرادی از حوزه بانکی حضور دارند و قرار است در تهران با طرف‌های بانکی ایرانی گفت‌وگوهایی در خصوص فعال‌سازی روابط بانکی بین دو طرف است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.