آخرین خبربررسی آخرین پیشنهاد قطر توسط ایران و آمریکا؛ تلاش میانجیگرانه دوحه شکست خورد؟
2بازدید

سازمان ملل کمک به سوریه را قطع کرد

سازمان ملل متحد روز سه شنبه و در پی حمله به کاروان کمک های بشردوستانه در حلب سوریه، ارسال کاروان کمک های بشردوستانه به سوریه را به حالت تعلیق درآورد.

سازمان ملل متحد روز سه شنبه و در پی حمله به کاروان کمک های بشردوستانه در حلب سوریه، ارسال کاروان کمک های بشردوستانه به سوریه را به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، ینس لارکی سخنگوی دفتر هماهنگی سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه با اعلام این خبر، خواستار تحقیق در خصوص حمله به کاروان کمک های بشر دوستانه در حلب سوریه شد.

براساس این گزارش ؛ در حمله شب گذشته به کاروان کمک های بشردوستانه 18 کامیون خسارت دیده و 12 نفر از امدادرسانان کشته شدند.

هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.

پیش تر سازمان ملل متحد گفته بود که این حمله می تواند از مصادیق جنایت جنگی تلقی شود و خواستار تشکیل کمیته ای برای بررسی این حمله شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.