آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
4بازدید

کشف جسد یک مرد در ارتفاعات لوداب بویراحمد

جسد مردی حدودا 30 ساله در ارتفاعات لوداب بویراحمد توسط یک چوپان پیدا شد.

جسد مردی حدودا 30 ساله در ارتفاعات لوداب بویراحمد توسط یک چوپان پیدا شد.

به گزارش ایلنا، بعد از طی مسافتی صعب‌العبور به طول تقریبا هشت کیلومتر و با حضور فرمانده و پرسنل نیروی انتظامی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج مالک‌اشتر و بسیجیان تابعه و همچنین چند نفر از اهالی روستاهای گردنگاه و تنگ‌پیواره در محل کشف جسد صحنه‌ای دلخراش و غیرقابل توصیف مشاهده شد.

مشاهدات حاکی از آن است که این جسد حداقل 2 ماه در منطقه خالی از سکنه و سخت گذر کوهستانی در حوالی روستای تنگ‌پیواره لوداب بویراحمد به حال خود رها شده است.

متاسفانه اکثر قسمت‌های بدن توسط وحوش کوهستان خورده شده بود و بقیه جسد نیز به دلیل تجزیه توسط حشرات و گرمای شدید از بین رفته و غیرقابل شناسایی بود.

در نهایت با انتقال جسد به سردخانه لوداب و سپس یاسوج، برای طی مراحل قانونی و تشخیص هویت تحویل پزشکی قانونی شد.

یکی از مسوولان کهگیلویه و بویراحمد که خواست نامش فاش نشود، گفت: خانواده این فرد که ساکن دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه هستند شناسایی و اقدامات لازم در حال انجام است.

وی افزود: جسد متعلق به مردی است که احتمالا حدود 30 سال سن دارد. جسد این فرد در حاضر در پزشکی قانونی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.