آخرین خبردانش‌آموزان برای انتقام خون آقای شهید از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند
4بازدید

خطر از بیخ گوش وزنه‌برداری گذشت

خطری که بابت تعلیق فدراسیون وزنه برداری ایران را تهدید می کرد با عذرخواهی سلیمی و انوشیروانی رفع شد.

خطر از بیخ گوش وزنه‌برداری گذشت
رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: با توجه به ارتباطات خوبی که داریم و با دیپلماسی فعال فدراسیون این مشکل را حل کردیم تا دیگر نیازی به حضور سلیمی و انوشیروانی در مالزی نباشد.
به گزارش تابناک ورزشی، با حضور علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری در جلسه هیات رییسه فدراسیون جهانی به جهت پیگیری و حل موضوع مربوط به عذرخواهی رسمی بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی بابت اتفاقاتی که در رقابت دسته فوق سنگین بازی های المپیک 2016 ریو رخ داد، این موضوع با رایزنی های موثر و دیپلماسی موفق بین المللی فدراسیون وزنه برداری بدون نیاز به حضور و اعزام سرمربی و ملی پوش کشورمان در مالزی حل شد. برهمین اساس و با توجه به رایزنی های انجام شده دیگر دغدغه ای از بابت تعلیق و یکسری جرایم احتمالی در این باب وزنه برداری ایران را تهدید نخواهد کرد.

علی مرادی درباره حضورش در نشست هیأت رئیسه فدراسیون جهانی وزنه برداری گفت: با توجه به اتفاقات و اعتراضاتی که در جریان بازی‌های المپیک ریو رخ داد، نامه‌ای رسمی از فدراسیون جهانی به فدراسیون کشورمان ارسال شد و خواستار حضور سلیمی و انوشیروانی برای ادای توضیحات و عذرخواهی در این خصوص شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به ارتباطات خوبی که داریم و با دیپلماسی فعال فدراسیون این مشکل را حل کردیم تا دیگر نیازی به حضور سلیمی و انوشیروانی در مالزی نباشد. سوالاتی در این خصوص از ما پرسیده شد که به آن پاسخ گفتیم؛ اعضای هیات رئیسه فدراسیون جهانی نیز از اهتمام ایران خوشحال شدند و عنوان کردند دیگر نیازی به حضور سلیمی و انوشیروانی نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمدرضا۱۳۹۵/۰۷/۲۷ ۱۳:۲۶

بالاخره حرکت سلیمی خطا و قضاوت داور صحیح بوده که الان باید عذرخواهی کنن یا نه حق با سلیمی و کاروان ایران بوده ؟
یکی این مسئله را روشن کنه

حمید کلباسی۱۳۹۵/۰۷/۲۷ ۱۳:۱۱

میگویند حاکم قلدری بیمار شد و هیچ طبیبی نتوانست او را معالجه کند تا اینکه طبیب سالمندی گفت باید جناب حاکم را تنقیه کنند تا درمان شود . حاکم به طبیب گفت: مرتیکه گستاخ ، من را تنقیه کنند؟! طبیب بینوا گفت : نه قربان ، باید
بنده را تنقیه کنند تا حال شما خوب شود! جالب اینکه با این عمل ، حال جناب حاکم خوب شد اما هر وقت بیمار میشد ، دستور میداد طبیب بخت برگشته را به حضور آورده و تنقیه کنند!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.