آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
2بازدید

دستگيري 8 حمله‌کننده به مأمور پليس

به دنبال انتشار فيلم درگيري و سنگ‌پراني چند نفر به سمت مأموران و خودروي پليس، دفتر سخنگوي ناجا اعلام کرد که اين افراد دستگير شده‌اند.

به گزارش مردم سالاری، دفتر سخنگوي ناجا با اشاره به انتشار اين فيلم پرتاب سنگ به‌سمت خودروي پليس راهور در جنوب کشور گفت: چندي پيش به دنبال اعمال قانون پليس راهور براي ماشين‌هاي سنگين و نيمه‌سنگيني که در عرض سواره‌رو و همچنين خلاف جهت اقدام به بارگيري مصالح کرده ‌بودند، چندتن از افراد اقدام به سنگ‌پراني و هتک حرمت به مامور و خودروي پليس کردند. پس از اين اتفاق عوامل انتظامي در موقعيت حاضر شده و افراد خاطي را دستگير و به مقر انتظامي منتقل کردند.
 
همچنين فرد ضارب که متواري شده بود نيز روز بعد دستگير و تحويل دستگاه قضايي داده شد و در مجموع هشت تن در اين‌باره دستگير شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.