آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
2بازدید

آخرین جزئیات از تَرَک مجدد سی‌وسه‌پل

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه تَرَک‌های سی‌وسه‌پل، «فعال» نیستند، گفت: تَرَکی که در تصاویر اخیر از از سی‌وسه‌پل در فضای مجازی منتشر شده، مربوط به آسفالت روی پل بوده که بر اثر درز انبساط ایجاد شده اما فعال و مشکل‌زا نیست.

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه تَرَک‌های سی‌وسه‌پل، «فعال» نیستند، گفت: تَرَکی که در تصاویر اخیر از از سی‌وسه‌پل در فضای مجازی منتشر شده، مربوط به آسفالت روی پل بوده که بر اثر درز انبساط ایجاد شده اما فعال و مشکل‌زا نیست.
آخرین جزئیات از تَرَک مجدد سی‌وسه‌پل
فریدون اللهیاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به انتشار تصاویری از ترک جدید سی وسه پل اصفهان و نگرانی‌های به وجود آمده در این زمینه اظهار داشت: در روزهای گذشته تصاویری مبنی بر ترک پل سی‌وسه‌پل در فضای مجازی منتشر شده اما این تصاویر دور از واقعیت بوده و در حال حاضر هیچ‌گونه ترکی بر روی پل  سی‌وسه‌پل موجود نیست.

وی با بیان اینکه ترک منتشر شده در تصاویر ترک فعالی نیست، تصریح کرد: ترکی که در تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مشاهده می‌شود ترک آسفالت بوده که بر اثر درز انبساط بوده و فعال و مشکل‌زا نیست.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با اشاره به وجود بناهای شاخص تاریخی در اصفهان اظهار داشت: در سطح استان اصفهان بناهای تاریخی و مذهبی بسیاری از جمله مسجد امام و سی‌وسه‌پل وجود دارد که گردشگران بسیاری را مجذوب خود کرده است.

وی با بیان اینکه مرمت و بازسازی این بناهای تاریخی هر ساله در دستور کار سازمان میراث فرهنگی قرار دارد، افزود: مرمت و بازسازی این‌گونه بناها در دستور کار سالانه سازمان میراث فرهنگی قرار دارد، اما تخصیص بودجه‌ها در وضعیت خوبی نیست و به اعتبارات بیشتری نیاز است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.