رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
2بازدید
۰

سیستان و بلوچستان خشک‌ترین استان ایران شد

وزارت نیرو اعلام کرد: از ابتدای سال آبی امسال تاکنون،‌ استان گیلان پربارش‌ترین و استان سیستان و بلوچستان کم‌بارش‌ترین استان‌های کشور بوده‌اند.

وزارت نیرو اعلام کرد: از ابتدای سال آبی امسال تاکنون،‌ استان گیلان پربارش‌ترین و استان سیستان و بلوچستان کم‌بارش‌ترین استان‌های کشور بوده‌اند.

به‌ گزارش مهر، وزارت نیرو با انتشار گزارشی، اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تا پایان هفته اول دی ماه امسال (۸ دی‌ماه)، ‌ استان گیلان با ۴۳۵.۵ میلی‌متر بارندگی، پربارش‌ترین و استان سیستان و بلوچستان با ۱.۴ میلی‌متر بارندگی، کم‌بارش‌ترین استان‌های کشور اعلام شده‌اند.

بر این اساس در رتبه‌بندی استان‌های پربارش، استان چهارمحال و بختیاری هم با ۲۵۲ میلی‌متر بارندگی بعد از گیلان در میان کم ‌بارش‌ترین استان‌های کشور، استان هرمزگان با ۴ میلی‌متر بارندگی در رتبه دوم و استان خراسان جنوبی با ۴.۶ میلی‌متر بارندگی در رتبه سوم کم‌بارش‌ها قرار دارند.

استان گیلان در مقایسه با سال آبی گذشته ۱۶ درصد کاهش و استان سیستان و بلوچستان ۹۳ درصد کاهش بارندگی داشته‌اند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.