آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
1بازدید

دادستان کل کشور در جمع خبرنگاران:

اختلاف بین دولت و قوه قضاییه حل می‌شود

دادستان کل کشور گفت: مسائلی که اکنون مطرح می‌شود از جنس اختلاف خانوادگی است؛ بالاخره دو برادر و دو عضو یک خانواده اختلافی پیدا کردند که حل می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در حاشیه مراسم رونمایی از کارت ضابطین عام دادگستری در جمع خبرنگاران در خصوص اختلاف بین مسئولان دولت و قوه قضاییه گفت: این اختلاف خانوادگی است و متاسفانه دشمن آتش‌بیار معرکه شده است.

وی افزود: مسائلی که مطرح می‌شود از جنس اختلاف خانوادگی است؛ بالاخره دو برادر و دو عضو یک خانواده اختلافی پیدا کردند که حل می‌شود و امیدواریم مسئولان مانع شوند که دشمن از این مساله سوءاستفاده کند.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: مساله مهمی نیست که روی آن مانور بدهیم.

منتظری در خصوص بازداشت دو تن از بدهکاران بانکی گفت: بدهکاران بانکی به شدت تحت تعقیب هستند و دادستانی تهران با جدیت آن را دنبال می کند.

دادستان کل کشور گفت: این مسائل زمان‌بر است و خواه ناخواه به بررسی‌های دقیق نیاز دارد؛ آنچه برای ما مهم است اجرای عدالت است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.