خبر
استعفای کیروش از هدایت تیم ملی؟!
منابع آگاه از استعفای ضمنی کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در امارات و پیش از بازگشت به ایران خبر دادند.
منابع آگاه از استعفای کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در امارات خبر دادند.
این چندمین بار است که کارلوس کی روش به خاطر مشکلات اخیر استعفا داده و البته مورد موافقت قرار نگرفته است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
از این کامنت های مشتی بیسواد بر علیه کیروش معلوم میشه
تابناک که باید خوشحال باشه ، این چند وقت این همه نفرت پراکنی کرد .
سلام
با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس از برنامه دبی خبر داشته ولی به نوعی نتوانستند به برانکو اعلام کنند جای بحث است لذا مقصر کی روش نیست و باشگاه پرسپولیس می باشد به دو دلیل اولا اگر برانکو مربی باهوشی است چرا در ان جلسه مترجم خود را نبرده است و از طرفی مدیران باشگاه ایشان را در برای چی برده اند در جلسه از سوی دیگر اگر برانکو باهوش بوده چرا از زمانی که در ارودی دبی بوده و متوجه شده تیم ملی دو ماه دیگر به دبی میرود انرا با مدیران باشگاه در میان نگذاشته است بنابر این در این میان کی روش مقصر نیست .
اقای دایی و مایلی کهن همیشه مخالف و علی کریم اگر فر صت میکردند و اخبار را دنبال میکردننند اینقدر سریع پیش داوری نمی کردنند.
بشنو باور نکن
خدا کنه موافقت بشه...
کی روش ، رکورد استعفا دادن را شکسته!
اینقدر اذییتش کردیم..کی روش هم میره..مربی حرفی ایه.فدراسیون حرفه ای و لیگ و شرایط حرفه ای میخاد که ما نداریم..کی روش جان خوش گذشت عمویی
باز مثا دختربچه ها قهر کرد
تاج و کفاشیان یه کم نازش رو بخرن چند تا اختیار دیگه هم بهش بدن تا استعفا نده
برای خودمون متاسفم
دیگه این آقا بیش از اندازه شورش را درآورده .
معلومه کی با بی نظمی دروغ و.....ما کنار میاد؟؟؟فقط خودمون
این واقعیت را نمی شود انکار کرد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.