رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرادعای احتمال نزدیک شدن ایران و آمریکا به یک توافق
2بازدید
۰

دست کارگر جوان در دستگاه پرس صحافی گرفتار شد

یک کارگر جوان در چاپخانه مشغول کار کردن با دستگاه پرس صحافی بود که ناگهان بر اثر بی‌احتیاطی دست چپ وی در دستگاه گیر کرد.
 
به گزارش ابتکار، در پی تماس کارگران یک چاپخانه با سامانه 125 و اعلام بروز حادثه‌ای که طی آن دست کارگری در دستگاه پرس صحافی گیرکرده بود، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی تهران بلافاصله، ساعت 13 آتش‌نشانان ایستگاه 120 را به خیابان ستارخان، خیابان نامجو جنوبی اعزام کرد.
 
عباس جعفری، فرمانده آتش‌نشانان اعزامی در این خصوص اظهار داشت: کارگر جوانی در یک چاپخانه مشغول کار کردن با دستگاه پرس صحافی بود که ناگهان بر اثر بی احتیاطی دست چپ وی در دستگاه گیر کرد.
 
وی افزود: آتش‌نشانان به سرعت و با دقت بسیار با استفاده از تجهیزات لازم، قطعات دستگاه را باز کرده و دست این کارگر جوان را که دچار آسیب دیدگی شده بود خارج کردند.
 
جعفری با اشاره به اینکه کارگر مصدوم برای انتقال به مرکز درمانی، به امدادگران اورژانس سپرده شد، به شهروندان توصیه کرد: هنگام کار با اینگونه تجهیزات و دستگاه‌ها بسیار احتیاط و تمام موارد ایمنی را به دقت رعایت کنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.