رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآتش‌سوزی در فرودگاه بین المللی کویت
10بازدید
۰

تغییر زمان ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات شوراها

رئیس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، اظهار کرد: در صورت موافقت شورای نگهبان ۱۲ اسفند زمان ثبت‌نام از کاندیداهای انتخابات شوراها خواهد بود و پیش‌بینی‌های لازم برای این موضوع صورت گرفته است.

محمودی شاه‌نشین در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: هفته گذشته با موافقت مجلس و در جریان رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها بر اساس فرمولی پیش‌بینی شده در بخشی از این طرح و در مواد ۹ و ۱۰ آن و همچنین یکی دیگر از مواد تصویبی در صحن مجلس شرایط به شکلی شد که ثبت‌نام به ۱۲ اسفند موکول شود و ۱۸ روز به عقب برگشت.

وی افزود: پیش‌بینی‌های لازم در هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها و وزارت کشور برای تغییر زمان ثبت‌نام انجام شده و بر اساس ابلاغیه‌هایی که به هیأت‌های استانی ارسال شده تأکید شده است که پیش‌بینی‌ها برای تغییر زمان ثبت‌نام انجام شود و در واقع هماهنگی و برنامه‌ریزی برای ثبت‌نام در دو زمان اعلام شده از قبل و زمان جدید که در صورت موافقت شورای نگهبان تغییر می‌کند، انجام شده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.