بانک صادرات 753 ریال زیان پیش بینی کرده است
بانک صادرات 16 تومان سود به ازای هر سهم در سال مالی جاری پیش بینی کرده بود، اما در عملکرد 6 ماهه برای هر سهم 47 تومان زیان (معادل 2700 میلیارد تومان) پیش بینی کرد.
بانک صادرات 16 تومان سود به ازای هر سهم در سال مالی جاری پیش بینی کرده بود، اما در عملکرد 6 ماهه برای هر سهم 47 تومان زیان (معادل 2700 میلیارد تومان) پیش بینی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)،؛ این زیان در گزارش 9 ماهه بیشتر به 753 ریال بالغ شده است.
مدیرعامل بانک صادرات هم در نامه ای به سهامداران، درباره واگذاری سال گذشته توسعه نیشکر، دلایل زیاندهی و برنامه های آینده را اعلام کرد تا بازگشایی نماد این بانک نزدیکتر شود.
بانک صادرات در حالی با ارایه پیش بینی درآمد حسابرسی نشده عملکرد 6 و 9 ماهه، باید گزارش حسابرسی شده 6 ماهه را هم برای بازگشایی نماد منتشر کند که مدیرعامل بانک صادرات در نامه ای به سهامداران، درباره واگذاری سال گذشته توسعه نیشکر، دلایل زیاندهی و برنامه های آینده را اعلام کرد تا بازگشایی نماد این بانک نزدیکتر شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.