تحلیل روزنامه بحرینی از سفر روحانی به عمان

اقتصاد ایران اینک با تنگناهایی مواجه شده است و اگر ترامپ، اتحادیه اروپا را برای فشار بر ایران متقاعد کند، صادرات نفتی ایران با کاهش یک میلیونی بشکه نفت مواجه خواهد شد
کد خبر: ۶۷۰۲۵۳
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰ 22 February 2017
|
2825 بازدید
 روزنامه الوطن بحرین مدعی شد: «اقتصاد ایران اینک با تنگناهایی مواجه شده است و اگر ترامپ، اتحادیه اروپا را برای فشار بر ایران متقاعد کند، صادرات نفتی ایران با کاهش یک میلیونی بشکه نفت مواجه خواهد شد.»

الوطن در ادامه ادعا کرد: «در حال حاضر هیچ امیدی برای بهبودی اقتصاد ایران در دولت روحانی نیست و تحریم های غیرهسته ای جدید به وضعیت نامطلوب اقتصادی ایران دامن خواهد زد. از همین جاست که روحانی برای نجات خود به کشورهای شورای همکاری روی آورد تا بلکه بتواند چاره ای برای پیروزی در انتخابات پیش رو بیاندیشد.»

این روزنامه افزود: «بازگشت مواجهه آمریکا با ایران در دوره ترامپ باعث خواهد شد تا رأی آوردن روحانی در انتخابات پیش رو با سختی های بسیاری مواجه شود. به همین خاطر هم روحانی در تلاش برای جبران مواجهه ترامپ با ایران برآمد و به کویت و عمان سفر کرد.»
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟