واکنش لئوازمحرومیت سنگین فیفا
مسی: آن توهین ها را به هوا گفتم نه کمک داور!
گفته میشود مسی یک یادداشت نیز به نامه فدراسیون به فیفا اضافه کرده اما جزئياتی از این یادداشت منتشر نشده است.

مسی بعد از محرومیت سنگین گفته آن حرفها را به هوا زده و مخاطبش کمک داور نبوده است.
به گزارش تابناک ورزشی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا که به دلیل توهین به کمک داوران بازی آرژانتین مقابل شیلی چهار جلسه از همراهی تیم کشورش محروم شده عنوان کرده است که مخاطب صحبتهای او کمک داور بازی نبوده است.
به گزارش as، مسی در بازی مقابل شیلی علیرغم اینکه موفق به زدن تک گل پیروزی بخش و بسیار مهم تیمش شد، به دلیل توهین به کمک داور بازی از سوی کمیته انضباطی فیفا به چهار جلسه محرومیت از همراهی تیم کشورش محکوم شد. توهینهای مسی را اگرچه تصاویر تلویزیونی ثبت کردند اما در گزارش داور بازی چیزی در این مورد اعلام نشده بود.
روزنامه آرژانتینی La Nación فاش کرد که مسی در نامهای که فدراسیون فوتبال آرژانتین به فیفا از اعلام رسمی میزان محرومیت او ارسال کرده، عنوان کرده است که:
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.