رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیت‌الله کعبی: دستورات رهبری دقیق و دارای قابلیت اجرایی کامل است
6بازدید
۰

اعلام تمهیدات اورژانس تهران برای روز انتخابات

معاون عملیات اورژانس تهران تمهیدات روز انتخابات در سطح پایتخت را اعلام کرد.
 
به گزارش میزان، شعب اخذ رایاسماعیل فراهانی اظهار داشت: برای روز انتخابات ریاست جمهور اورژانس تهران در آماده باش کامل به سر می برد و 160 پایگاه شهری تهران با تمام توان و نیرو آماده خدمات رسانی است.
 
وی ادامه داد: در این روز 8 دستگاه اتوبوس آمبولانس و 30 موتورلانس در سطح شهر مستقر می شوند تا در صورت نیاز در کمترین زمان خدمات امدادی ارائه شود.

به گفته معاون عملیات اورژانس تهران، در تمامی شعب اخذ رای مهم سطح شهر آمبولانس های اورژانس مستقر شده و در صورت نیاز در شعب دارای ازدحام جمعیت با درخواست مسئولان شعب آمبولانس مستقر می شود.

فراهانی با بیان آماده باش مرکز اورژانس تهرتان برای پاسخگویی به تماس های شهروندان، تاکید کرد: با سه دانشگاه علوم پزشکی،شهید بهشتی علوم پزشکی تهران هماهنگی های لازم انجام شده است تا در صورت انتقال افراد به بیمارستان ها کار پذیرش در کمترین زمان انجام تا نیروهای اورژانس به سایر ماموریت های خود برسند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.