رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرهشدار قرمز سیلاب در مناطقی از لرستان
2بازدید
۳

فوتو نیوز «تابناک»؛

ادعای عجیب کریمی قدوسی: روحانی تهدید کرد انتخابات را برگزار نمی‌کند/هشدار مطهری درباره ظهور گروهکی شبیه فرقان

روحانی تهدید کرد انتخابات را برگزار نمی‌کند

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

ادعای عجیب کریمی قدوسی: روحانی تهدید کرد انتخابات را برگزار نمی‌کند/هشدار مطهری درباره ظهور گروهکی شبیه فرقان
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.

از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

{$sepehr_album_27799}


01

01
01
01
01
01
01
01
01
01
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۴ ۰۰:۱۵

بابا ام پی تی !!!

رامین۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۲۳:۱۱

بابا این کریمی قدوسی رو ولش کنید،کی بهش محل می ذاره؟

صادق۱۳۹۶/۰۳/۰۶ ۰۹:۰۸

البته آقاي كريمي قدوسي مسئله ح ف هم و برخورد آقاي روحاني رو هم بايد ميگفتن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.