آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
3بازدید

توضیح پلیس اصفهان درباره تصاویر عجیب مانور

پلیس استان اصفهان با اشاره به برگزاری مانور دو روزه اقتدار و امنیت در این استان، اعلام كرد كه در بخش‌هایی بسیج و دیگر ارگان‌ها همكاری كرده‌اند.

به گزارش ایلنا، سرهنگ علی‌نقی علوی، معاون اجتماعی فرماندهی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، گفت: مانور اقتدار و امنیت در هفته كاهش بلایای طبیعی و طبق جدول‌ زمان‌بندی ابلاغ شده از سوی ناجا به استان‌ها اجرا شد.

وی افزود: این رزمایش دو روزه برای مقابله با جرایم خشن، حوادث طبیعی، حمله‌های احتمالی دشمن و تجمعات و اغتشاشات، به اجرا درآمد. در استان اصفهان بحث سایت هسته‌ای و مقابله با تهدیدهای احتمالی در این رابطه را هم داشتیم.

علوی در رابطه با تصاویری كه حاكی از برخورد با مردم و افرادی با لباس سبز بود و همچنین حضور ماموران بسیج در این مانور، گفت: یگان ویژه‌ برای تجمعات و اغتششات، مانور را برگزار كرد و پلیس در بخش‌هایی تعامل و همكاری با بسیج ودیگر ارگان‌ها دارد.

معاون اجتماعی پلیس استان اصفهان با اشاره به استفاده پنج هزار نیروی پلیس در رزمایش اقتدار و امنیت، گفت: مانور در اصفهان و لنجان برگزار شد و شهرستان‌های مباركه و خمینی‌شهر و چند شهر اطراف اصفهان نیز آماده‌باش بودند.

او تصریح كرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف و تعامل یگان‌های پلیس، مانور را به‌منظور آمادگی كاركنان برای مقابله با جرایم و حوادث مختلف به اجرا درآوریم و سناریوهای مختلفی تعریف شد كه با موفقیت به پایان رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.