استفاده از خمیر مرغ آزاد نشده است

کد خبر: ۷۰۵۱۰۱
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۵ 19 June 2017
|
3244 بازدید
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه استفاده از خمیر مرغ آزاد نشده است، گفت: شرکت‌هایی که قبلا خمیر مرغ را تولید و بسته‌بندی می‌کردند و به شرکت‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس می‌فروختند، کماکان با ممنوعیت روبرو هستند.

به گزارش وبدا، دکتر رسول دیناروند با بیان این مطلب افزود: طبق توافق سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد، تنها شرکت های تولید کننده سوسیس و کالباس که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند، مجازند از این خط برای جدا کردن گوشت مرغ از قطعات استخوان استفاده کنند، تا گوشت مرغ را برای تولید فرآورده‌های سوسیس و کالباس خود به کار برند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه این دستگاه به شکل غیر معمول استفاده شده و تنظیمات درجه در سرعت و شدت جداسازی گوشت، تغییر کند، امکان دارد قطعات غیرگوشتی از جمله استخوان نیز خرد شده و مخلوط شود. بنابراین با استفاده از خمیر مرغ مخالفت کردیم و هنوز هم مخالف هستیم؛ چراکه امکان سنجیدن صحت و سلامت آن وجود ندارد.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟