آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
0بازدید

داورزنی ارتباط با نبی وبرکناری طاهری را تکذیب کرد

من دو سال است آقای نبى را ندیده‌ام و دلیل این جوسازی‌ها را نمی‌دانم. آقای طاهرى مورد حمایت وزارت ورزش است.

معاون وزارت ورزش که اظهارنظرش باعث شد شائبه تغییر مدیرعامل پرسپولیس قوا بگیرد، تأکید کرد که سرپرست باشگاه پرسپولیس با قدرت به کارش ادامه می‌دهد و قرار نیست نبی جای او را بگیرد.

به گزارش تابناک ورزشی، محمدرضا داورزنی درباره احتمال صحبت‌های مطرح شده درباره انتخاب محمدمهدی نبی به‌عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، گفت: من دو سال است آقای نبى را ندیده‌ام و دلیل این جوسازی‌ها را نمی‌دانم. آقای طاهرى مورد حمایت وزارت ورزش است و با قدرت کارش را ادامه می‌دهد. تنها هیئت‌مدیره پرسپولیس ترمیم مى‌شود.

معاون وزارت ورزش و جوانان از همه رسانه‌ها و علاقه‌مندان پرسپولیس درخواست کرد که اجازه بدهند در فضایی آرام و دور از جنجال، اعضاى جدید هیئت مدیره تا چند روز آینده معرفى شوند. این در حالی است که مصاحبه هفته گذشته داورزنی آرامش پرسپولیس را بهم ریخت و با طرح احتمال مدیرعاملی نبی، طارهی را برای دومین برای در یک ماه به چالش کشید!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.