آخرین خبرهشدار سیلاب، ریزش سنگ و خسارت کشاورزی در مازندران
1بازدید

حواشی ديدار ذوب‌آهن و فولاد

پيش از آغاز بازي مسئولان باشگاه ذوب‌آهن از منصورابراهيم زاده، سرمربي اين تيم به دليل انتخاب به عنوان مربي اخلاق هفته پانزدهم تقدير كردند.

بازيكن پرسپوليس و مديرعامل باشگاه سپاهان با حضور در ورزشگاه فولادشهر از نزديك بازي ذوب‌آهن و فولاد را نظاره كردند.

به گزارش فارس، سپهر حيدري مدافع فعلي پرسپوليس و سابق ذوب‌آهن به همراه محمدرضا ساكت، مديرعامل باشگاه سپاهان در ورزشگاه حضور يافتند و از نزديك اين بازي را تماشا كردند.

* مسئولان كميته ضددوپينگ فدراسيون فوتبال با حضور در ورزشگاه فولاد شهر در پايان بازي از بازيكنان 2 تيم به صورت اتفاقي تست دوپينگ به عمل خواهند آورد.

*محمد قاضي، بازيكن ذوب‌آهن كه فصل گذشته در فولاد حضور داشت، با رفتن به سمت نيمكت اهوازي‌ها از مسئولان و كادرفني اين تيم براي حضور در ميدان رخصت گرفت.

*پيش از آغاز بازي مسئولان باشگاه ذوب‌آهن از منصورابراهيم زاده، سرمربي اين تيم به دليل انتخاب به عنوان مربي اخلاق هفته پانزدهم تقدير كردند.

*در اوايل نيمه اول جلال مرادي، نماينده فدراسيون به پشت دروازه ذوب‌آهن رفت و چند تصويربردار را به دليل نداشتن مجوز به بيرون از زمين هدايت كرد.

* حدود 50 هوادار خوزستاني در ورزشگاه حضور يافتند و علاوه بر فولاد، محمد قاضي را تشويق كردند.
ديدار ذوب‌آهن و فولاد خوزستان در هفته شانزدهم ليگ برتر با برتري يك بر صفر ذوب‌آهن خاتمه يافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.