آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
5بازدید

فرود اضطراری هواپیمای تهران - بندرعباس

رواز شماره 7089 هواپیمایی کیش ایر که با یک فروند هواپیمای ام دی 80 تهران را به مقصد بندرعباس ترک کرده بود، دقایقی پس از برخاستن به دلیل نقص فنی در موتور به مبدا بازگشت.

رواز شماره 7089 هواپیمایی کیش ایر که با یک فروند هواپیمای ام دی 80 تهران را به مقصد بندرعباس ترک کرده بود، دقایقی پس از برخاستن به دلیل نقص فنی در موتور به مبدا بازگشت.

به گزارش میزان، اسدی اظهار کرد : پرواز شماره 7089 هواپیمایی کیش ایر که با یک فروند هواپیمای ام دی 80 تهران را به مقصد بندرعباس ترک کرده بود، دقایقی پس از برخاستن به دلیل نقص فنی در موتور به مبدا بازگشت.

در همین رابطه مدیر روابط عمومی هواپیمایی کیش ایر در گفت و گو با میزان  گفت : این هواپیما بدون مشکل در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست و کلیه سرنشینان در سلامت هستند.

مدیر کل روابط عمومی کیش ایر افزود : پرواز 7089 باطل اعلام شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اکبر۱۳۹۶/۰۵/۲۶ ۱۰:۱۳

سقوط سریالی MD ها در راهه. مسولین که همه خودشونو به خواب زدن. مردم مراقب باشن و تا حد امکان با MD پرواز نکنند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۲۶ ۰۳:۱۷

قابل توجه اقايان دلواپس

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.