تشریح پرونده سوزاندن جوان مهابادی توسط پلیس

کد خبر: ۷۳۵۸۵۴
|
۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۱ 05 October 2017
|
10448 بازدید
|
۱
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان مهاباد؛ اختلافات شخصی را علت قتل جوان مهابادی توسط دوستانش عنوان کرد.

به گزارش ایلنا، سرهنگ رضا ظهیریان درباره آخرین جزئیات پرونده قتل جوان مهابادی، گفت: تحقیقات و بررسی‌های بیشتر برای علت قتل در این پرونده همچنان ادامه دارد.

وی به آخرین گزارش موجود درباره این قتل اشاره کرد و گفت: در این گزارش علت اصلی قتل، اختلافات شخصی بین این چند دوست مطرح شده است.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان مهاباد تصریح کرد: افراد متهم به قتل در این پرونده به ترتیب ۱۹، ۱۷ و ۱۹ سال دارند و مقتول نیز ۲۱ سال داشته است.

ظهیریان با اشاره به کشف جسد و اعلام مفقودی از سوی خانواده متوفی تصریح کرد: پس از بررسی شواهد و به دست آوردن سرنخ‌های این پرونده موفق به دستگیری قاتلان شدیم.

او با بیان اینکه آلت قتل یک ساطور قصابی بوده است، خاطرنشان کرد: قاتلان پس از ارتکاب به جنایت به سر صحنه بازگشتند تا از فوت مقتول مطمئن شوند و چون مقتول هنوز نیمه‌جان بوده، او را می‌سوزانند.

 تعدادی جوان مهابادی در روز ۳۱ شهریورماه که برای گردش به بیرون شهر رفته بودند، با وارد کردن ضربات ساطور به دوستشان، وی را ناکار کرده و بعد نیمه جان او را به آتش کشیدند. 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
بهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
آيا يكبار به مجازات اعدام در ملاء عام و ارتباط آن با اين جنايت هولناك فكر كرده ايم ، وقتى كودكى در ميان انبوه جمعيت نظاره گر مجازات اعدام مى شود در پايان سه جوان جنايتكار بيرحم به جامعه تحميل مى گردد !!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟