آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
3بازدید

تجمع مردم برلین در اعتراض به افراطی‌گری

هزاران نفر از شهروندان آلمانی در اعتراض به وجود «دشمنی و نژادپرستی» در پارلمان این کشور به خیابان ها آمده و اعتراض کردند.

هزاران نفر از شهروندان آلمانی در اعتراض به وجود «دشمنی و نژادپرستی» در پارلمان این کشور به خیابان ها آمده و اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، هزاران نفر از شهروندان آلمانی در اعتراض به وجود «دشمنی و نژادپرستی» در پارلمان این کشور به خیابان ها آمده و اعتراض کردند. این تظاهرات از منطقه برندنبورگ (دروازه) برلین آغاز شده و تا مقابل ساختمان پارلمان ملی در این شهر ادامه یافته است.

گفته می شود این اعتراضات نسبت به رفتار حزب راستگرای افراطی «ای اف دی» و سیاست های این حزب صورت گرفته است.

لازم به ذکر است پارلمان جدید آلمان سرانجام امروز برای نخستین بار در این دور تشکیل جلسه داد. درحالیکه ۹۲ تن از نمایندگان پارلمان را اعضای حزب ای اف دی تشکیل می دهند که رقمی حدود ۱۲.۶ درصد جمعیت تمام اعضای پارلمان به حساب می آیند.

بر اساس گزارش های رسیده، معترضان با بنرهایی همچون: «اول، انسانیت»، «ای اف دی را متوقف کنید» و «قلب من برای گوناگونی می تپد» در این تجمع حاضر شده بودند.

این درحالیست که «پیتر فلرشر»، رهبر حزب افراطی ای اف دی ضمن محکوم کردن این تظاهرات، این اقدام را «حمله ای علیه دمکراسی» توصیف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.