چرا نباید فلفل دلمه‌ای باقی مانده پس از طبخ غذا را خورد

کد خبر: ۷۴۳۵۱۶
|
۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳ 01 November 2017
|
18321 بازدید
|
۲
نکته‌ای که در استفاده از فلفل دلمه‌ای باید به آن توجه کرد این است که بعد از طبخ غذا از خوردن فلفل دلمه‌ای موجود در آن غذا، پرهیز کنید ...

به گزارش پویا، معمولا برای خوش‌طعم شدن غذاها از جمله طبخ مرغ و گوشت، از فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده استفاده می‌شود.

نکته‌ای که در استفاده از فلفل دلمه‌ای باید به آن توجه کرد این است که بعد از طبخ غذا از خوردن فلفل دلمه‌ای موجود در آن غذا، پرهیز کنید زیرا فلفل دلمه‌ای تمامی مواد زاید موجود در گوشت مرغ یا سلیر گوشتها را به خود جذب کرده و به‌عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند.

لذا برای حفظ سلامتی خودتان و سلامت غذای موردنظر، آن را در پایان طبخ غذا از ظرف غذایتان دور بیندازید؛ ترجیحا فلفل دلمه‌ای را به هنگام طبخ اینگونه غذاها، به‌صورت کامل در ظرف غذا قرار دهید و از ریزریز کردن آن خودداری کنید.

یکی از مصلحات مورد استفاده برای طبخ غذاهای فوق استفاده فلفل دلمه‌ای حین طبخ غذاست؛ فلفل دلمه‌ای هم مصلح غذا و هم جاذب مواد زاید است.

فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد را سوپرغذا نیز نامیده‌اند زیرا سرشار از مواد آنتی‌اکسیدان بوده و خاصیت قوی ضد سرطانی دارد همچنین منبع غنی ویتامین C و ویتامین A است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
پس میشه نتیجه گرفت اگه غذا فلفل دلمه ای نداشت، با سم خورده میشه؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
خخخخخخ ... اینام با این طب سنتی دارن ویراژ میدن... ولی اشتباه میزنن.... مطمئنا اگه فلفل دلمه ای باعث میشه فلان مواد زائد جذب بشن... پس هر کی فلفل دلمه ای نمیندازه تو غذاش مواد زائد رو تناول میکنه... اما چطوره که مشکلی پیش نمیاد پس.... عجب بابا !
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟