آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
2بازدید

خبر

جنارو گتوزو بجای مونتلا سرمربی میلان شد

مونتلا پس از گذشت 14 هفته از آغاز لیگ در حالی که تیمش با 20 امتیاز (18 امتیاز فاصله با صدر جدول) در رده هفتم قرار دارد، نیمکت روسونری را ترک کرد تا جای خود را به جنارو گتوزو بدهد

باشگاه میلان سرمربی جوان ایتالیایی‌اش را به دلیل کسب نتایج ضعیف در این فصل و برآورده نکردن انتظارات آنها اخراج کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، اتفافی که احتمالش داده شده بود رخ داد و کاسه صبر مالکان چینی باشگاه میلان از نتایج ضعیف تیم‌شان در این فصل سرانجام لبریز شد تا آنها سرمربی‌شان وینچنزو مونتلا را اخراج کنند. میلان تحت هدایت سرمربی سابق فیورنتینا با وجود سرمایه‌گذاری هنگفت و تقریباً 300 میلیون یورویی مالکانش در تابستان امسال برای خرید 11 بازیکن جدید، در فصل جاری سری A ضعیف نتیجه گرفت که تساوی بدون گل شب گذشته‌اش برابر تورینو در سن‌سیرو هم جزو آنها بود.

به این ترتیب مونتلا پس از گذشت 14 هفته از آغاز لیگ در حالی که تیمش با 20 امتیاز (18 امتیاز فاصله با صدر جدول) در رده هفتم قرار دارد، نیمکت روسونری را ترک کرد تا جای خود را به جنارو گتوزو بدهد. بازیکن باتعصب و جنگنده ای که سرانجام هدایت میلان را برعهده خواهد گرفت. گتوزو سرمربی جوانان میلان بود و از این پس سرمربی تیم بزرگسالان آث میلان خواهد بود.

جنارو گتوزو بجای مونتلا سرمربی میلان شد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.