رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتهدید بمب‌گذاری در ساختمان رسانه‌های ایرلند
6بازدید
۰

فوتو نیوز «تابناک»؛

سخنگوی سپاه: همه می‌دانند یمن از شوروری و کره شمالی موشک گرفته بود/زلزله کرمانشاه به کمک دریاچه ارومیه آمد

همه می‌دانند یمن از شوروری و کره شمالی موشک گرفته بود

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

سخنگوی سپاه: همه می‌دانند یمن از شوروری و کره شمالی موشک گرفته بود/زلزله کرمانشاه به کمک دریاچه ارومیه آمد

سید ولی الله فاطمی اردکانی ـ تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.

از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم.

چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

{$sepehr_album_29699}

010

010
010
010
010
010
010
010
010
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.