رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقطع کالابرگ ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر تکذیب شد
0بازدید
۲

انتقاد آیت الله مکارم از تحریف سخنانش در خبرگزاری "فارس" + عکس

ایشان افزود: الحمدالله خداوند کشوری مستقل به ما داده است که تحت سیطره هیچ کشوری نیست و دوست و دشمن، این مسئله را قبول دارند.

انتقاد آیت الله مکارم از تحریف سخنانش در خبرگزاری "فارس" + عکس
در حالی که بسیاری رسانه به نقل از خبرگزاری فارس، سخنان این مرجع تقلید را منتشر و بازنشر کرده بودند، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی تصریح کرد: برخی مطبوعات با قلع و قمع سخنان من، اعلام کردند که گفته ام در کشور تا این اندازه دروغ نبوده است؛ اما من کی چنین حرفی زده ام.

به گزارش شبكه خبر، آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید در دیدار با قشرهای مختلف مردم سراسر کشور افزود: باید در سایه لطف حضرت علی(ع)دست در دست هم با وحدت و یکپارچگی،ایران اسلامی را از خطرات و تهدیدات دشمنان حفظ کنیم.

ایشان افزود: الحمدالله خداوند کشوری مستقل به ما داده است که تحت سیطره هیچ کشوری نیست و دوست و دشمن، این مسئله را قبول دارند.

حضرت آیت الله مكارم شیرازی با اشاره به اینکه دنیا برای ایران اسلامی احترام قائل است، بر ضرورت همت و تلاش برای پیشرفت و مقابله با توطئه های دشمنان اسلام تاکید کرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با گلایه از رسانه ها به علت رعایت نكردن امانتداری در انتقال مطالب گفت: ما رهنمود یا اطلاعیه می دهیم، اما متاسفانه آنها، آن را تکه پاره می كنند و تنها بخشی از آن را می گویند.

این مرجع تقلید افزود: من روایتی درباره دروغ مطرح کردم که دروغ ،ایمان مردم، شیرازه کشور و اعتماد مردم به یکدیگر را از بین می برد و در دنیای امروز دروغ زیاد شده است و مدعیان حقوق بشر و دموکراسی بویی از دمکراسی نبرده و راست نمی گویند، اما برخی مطبوعات با قلع و قمع سخنان، اعلام کردند که من گفته ام در کشور تا این اندازه دروغ نبوده است؛ اما من کی چنین حرفی زده ام.

به گزارش تابناک، همانطور که در تصویر زیر مشاهده می شود، چندی پیش خبرگزاری فارس سخنان آیت الله مکارم را منتشر کرده بود که رسانه های دیگر به نقل از این خبرگزاری این سخنان را بازنشر کرده بودند.


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۲ ۲۰:۵۱

نشان می دهد هدف مهم است نه ارزش

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۲ ۱۸:۵۲

حالا كي دروغ ميگه؟!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.