آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
2بازدید

بازتاب

ماجرای جنایی دخالت دو فوتبالیست در رسوایی قائدی!

اتفاقات عجیب و غریب اخیر برای مهدی قائدی ستاره جوان تیم استقلال، بار دیگر حاشیه ای بزرگ در فوتبال ایران به راه انداخته است و این جوان باتکنیک اما ناآشنا با قواعد حرفه ای را بار دیگر روی جلد نشریات ورزشی برده است.

به گزارش تابناک ورزشی، از یک سو گفته های ستایش برانگیز یک عضو کمیته انضباطی در اینکه بررسی ماجرای بازیکن جوان استقلال را بر عهده باشگاه می گذارند و در زندگی خصوصی این بچه مستقیما تجسس نمی کنند و با محروم کردنش مشکلی بر مشکلاتش نمی افزایند، با انتقاد شدید روزنامه پیروزی مواجه شده و آنها گفتند چطور سوشا و صادقیان قبل از این بخاطر همین دلایل و حتی ماجراهایی خفیف تر محروم شده بودند.

برخی رسانه ها هم ماجرا را کمی جنایی کرده اند. یک روزنامه ورزشی در تیتر اصلی نوشته است نزدیکان به بازیکن بوشهری اعتقاد دارند این اتفاق یک دسیسه برای او از سوی یکی از هم تیمی هایش است. همچنین در تیتر دیگری از سوی سلطان استقلال یا همان جباری نوشته شده که یک بازیکن سرشناس دیگر که می شود پیش بینی کرد احتمالا همشهری اش هم هست، در این حاشیه ها و زندگی خبرساز پسر کوچولوی استقلال نقش داشته و باید دست از سر قائدی بردارد!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.