آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
5بازدید

ادعای ترامپ در رقابت با اُپرا وینفری در انتخابات ۲۰۲۰

ادعای ترامپ در رقابت با اُپرا وینفری در انتخابات ۲۰۲۰

رئیس جمهور آمریکا می گوید که در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰، چهره سرشناس این کشور در حوزه رسانه را شکست خواهد داد.

به گزارش مهر به نقل از دیلی صباح، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه اظهار داشت که وی در رقابتهای آتی ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰، «اُپرا وینفری» چهره سرشناس آمریکایی در حوزه رسانه را شکست خواهد داد!

با این حال، ترامپ اظهار داشت که به باور وی، این هنرپیشه و مجری برنامه های تلویزیونی در انتخابات ۲۰۲۰ شرکت نخواهد کرد.

ترامپ در نشستی با حضور شماری از قانونگذاران در کاخ سفید خطاب به خبرنگاران گفت که «من اپرا را دوست دارم و او را خیلی خوب می شناسم. فکر نمی کنم که وی قصد رقابت در انتخابات را داشته باشد».

ترامپ در ادامه گفت که «[حضور اپرا در این رقابت] بسیار مایه سرگرمی خواهد بود!»

گفتنی است که خبرگزاری سی اِن اِن گزارش داد که «اپرا وینفری» مجری تلویزیون و ستاره معروف و پرطرفدار آمریکایی قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ این کشور نامزد شود.

وینفری هنوز این خبر را تأیید یا تکذیب نکرده است، اما رسانه‌های آمریکا قصد او برای نامزدی را از قول دوستانش در شبکه تلویزیونی سی اِن اِن نقل کرده‌اند.

این خبر در حالی پخش می‌شود که یکشنبه شب وینفری یک سخنرانی پرشور در مراسم گلدن گلوب ایراد کرد. برخی تحلیل‌گران آمریکایی، این سخنان وینفری را نشانه‌ای از آغاز تبلیغات او برای حضور در عرصه سیاست و به طور مشخص رقابت‌های ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در این کشور دانسته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.