آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
1بازدید
۱

تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی مقابل استانداری یزد

درحالی که فعالیت تاکسی های اینترنتی در کشور و در شهر یزد، به دلیل هزینه پایین استقبال شهروندان را به دنبال داشته، رانندگان تاکسی و آژانس ها با تجمع در مقابل استانداری یزد خواهان برچیده شدن تاکسی های اینترنتی شده اند.

به گزارش ایلنا این رانندگان ضمن تجمع در مقابل ساختمان استانداری اقدام به بستن خیابان های اطراف استانداری کردند که موجب ترافیک سنگین در معابر شد.

این در حالی است که پیش از ظهور تاکسی های اینترنتی در شهر یزد، امکان استفاده از تاکسی خطی در سطح شهر محدود بود و اغلب شهروندان برای سفرهای درون شهری مجبور بودند از آژانس یا تاکسی دربست استفاده کنند.

اما با شروع به کار تاکسی اینترنتی، اغلب شهروندان ترجیح می دهند از این نوع خدمات برای سفرهای درون شهری استفاده کنند که این موضوع موجب کسادی شدید بازار آژانس ها شده است.

از سوی دیگر گفته می شود رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد هم در نامه ای به دادستان یزد خواهان برخورد با تاکسی های اینترنتی شده است.

همچنین در هفته گذشته خبری مبنی بر درگیری رانندگان تاکسی خطی با رانندگان تاکسی اینترنتی در شهر منتشر شده بود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۹ ۱۱:۵۷

از دنیا عقبیم
همه کسب و کارها داره اینترنتی میشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.