رفع حساسیت بهاری از دیدگاه طب سنتی

خوردن یک سری از دمنوش‌های گیاهی و رعایت برخی توصیه‌ها می‌توان از حساسیت‌های فصل بهار جلوگیری کرد.
کد خبر: ۷۸۰۳۶۹
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۰ 07 March 2018
|
12287 بازدید

سلامتی نوشت: خوردن یک سری از دمنوش‌های گیاهی و رعایت برخی توصیه‌ها می‌توان از حساسیت‌های فصل بهار جلوگیری کرد.


دکتر محمدرضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی گفت: فصل بهار یکی از فصل‌هایی است که به دلیل وجود گل و گیاه فراوان برای برخی افراد آزاردهنده است و باعث حساسیت فصلی می‌شود .

شایع‌ترین حساسیت‌ بهاری آلرژی است و معمولاً با علائم آبریزش بینی، اشک چشم، گلودرد و خارش بینی بروز می‌کند. از دیگر حساسیت‌های فصل بهار آلرژی‌های پوستی، کهیر و … است.

وی در ادامه افزود: افرادی که در این فصل دچار آلرژی می‌شوند باید به این توصییه‌ها توجه کنند. در فصل بهار باید مقدار غذا به نسبت زمستان کمتر شود و از گوشت و مرغ و کالری کمتری استفاده شود. همچنین از خوردن خوراکی‌های خیلی شور یا ترش پرهیز شود.

حاجی حیدری افزود: این افراد باید در این فصل مصرف سیر خام، فلفل و پیاز را کم کنند و اگر اضافه‌وزن دارند تلاش کنند که وزنشان کاهش یابد همچنین از خوردن آب خیلی سرد و قرار گرفتن در معرض سرما به خصوص بعد از ورزش و دوش گرفتن با آب سرد بپرهیزند.

وی اظهار داشت: استرس می‌تواند یک عامل تشدیدکننده حساسیت در این فصل باشد که باید کنترل شود.

وی با بیان این که خوردن دمنوش‌ها می‌تواند با توجه به مزاج افراد نقش مؤثری داشته باشد افزود: مصرف دمنوش بنفشه، عناب، میوه گل نسترن دمنوش آلبالو و همچنین دمنوش‌‌هایی که طبع سرد دارند، می‌توانند از بروز حساسیت در این فصل پیشگیری کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟