پاسخ وزیر علوم به پروسه تحویل دانشگاه صنعت‌نفت به وزارت علوم

کد خبر: ۷۸۴۵۳۸
|
۰۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۴ 21 March 2018
|
4089 بازدید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر اینکه غیر از وزارت علوم و وزارت بهداشت، سایر دستگاه‌ها نباید دانشگاه نداشته باشند، درباره نحوه واگذاری دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم توضیح داد.

به گزارش آنا، دکتر منصور غلامی درخصوص زمان واگذاری دانشگاه صنعت نفت از وزارت نفت به وزارت علوم، اظهار کرد: دانشگاه صنعت نفت هنوز به وزارت علوم واگذار نشده است اما شورای عالی اداری کشور مصوبه‌ای داشته است که سایر دستگاه‌ها، دانشگاه نداشته باشند و باید دانشگاه‌ها به وزارت علوم واگذار شوند.

وی تصریح کرد: هنوز پروسه تحویل دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم آغاز نشده است، زیرا این دانشگاه شرایط خاصی دارد که باید حتما روی این شرایط فکر و برای آن برنامه‌ریزی شود. اگر این اتفاق بیفتد و این دانشگاه به وزارت علوم واگذار شود، مانند سایر دانشگاه‌ها زیر نظر این وزارت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟